Leder – Leopold Moltubakk

Høvdingen av Natura. Har du spørsmål eller trenger en turvenn, send e-post til naturavolda@gmail.com

 

Økonomiansvarlig – Kristine Ausen

Personen som har oversikt over budsjett og innkjøp av utstyr, pluss mer.  Hun er og den som har oversikt over innbetaling av medlemskap. Ta kontakt hvis spørsmål rundt påmelding og betaling.

 

Informasjons- og medieansvarlig – Johannes S. Bolstad

Naturas «budbringer» Johannes, har ansvar for å sende ut informasjon og spre glade budskap. Du kan ta kontakt med ham om du har spørsmål angående medlemskap, turprogram eller påmeldinger.

 

Turlederansvarlige  – Robin Fiksdal og Helge Kvam Karbø

Gutta som har ansvar for å spikre turprogram og håndplukke turledere. Hvis du ønsker å lede en tur for Natura, eller har ideer til turer du ønsker å gå – ta kontakt med Robin eller Helge!

 

Utstyrsansvarlig – Elise Lødøen

His du vil låne utstyr av natura, er det Elise du skal kontakte. Hun har ansvaret for alt utstyr og vet hva som er til låns, eller hva som evt. er lånt bort.

Send en melding til henne, eller skriv en mail til naturavolda@gmail.com, for å gjøre en avtale om uthenting av utstyr fra Natura-boden.

NB: det er KUN medlemmer som får låne utstyr av oss.

 

Internasjonalt ansvarlig/International contact – Julien DaMota

If you are an international student, this is your contact person. Julien is responsible for answering all questions you might have about Natura, our trips, membership etc.

You can get in contact with him by phone or send an e-mail to naturavolda@gmail.com.