Storslått fellestur til Patchell-hytta

Storslått fellestur til Patchell-hytta

I helgen var det duket for aller første fellestur med Lurkarlaget og friluftsgruppa til ÅSS og Natura. Det ble et par dager spekket med toppturer, hyttekos, godt vær og nye bekjentskaper. Til sammen var det en gjeng på omtrent 50 glade turentusiaster. Tidlig lørdag startet ferden opp til hytta fra Lanegsæterdalen i Ørsta kommune. På vei opp tok noen en avstikker til Maudekollen, andre gikk opp til ”dronningen av Sunnmøre” – Solgen. På kvelden ble det spist felles middag og i overkant mye dessert. Kortspill, sosialisering og fyr i peisen varte til langt på natt. Noen tok seg en ”kveldsdukkert” i vatnet utenfor hytta, andre tapte i kortspill og måtte bytte klær dagen etter. Søndag gikk noen opp mot brekketindane, andre gikk opp til Slogen. Det lå et lavt skydekke i dalen, men over var himmelen skyfri. Turen ble avsluttet i god stil på Union-hotell – med kakao, kaffe og eplekake, før vi alle måtte dra hvert til vårt igjen.

Takk for turen!

Leave a Reply