Ny student i Volda?

Ny student i Volda?

Turprogram

Skal du begynne å studere i Volda til høsten? Natura Volda er en studentorganisasjon for deg som liker turer i fjell og natur. Vi arrangerer surfetur hvert semester, samt lengre og kortere fjellturer. Medlemsskapet koster 150,- per semester eller 300,- for et helt år. Som medlem betaler du kun for transport og evt. overnatting. Som medlem får du også være med på Naturas årlige julebord og 17. mai-feiring som går av stabelen på Standalhytta med fest og moro. NB: Kjøper du helårsmedlemsskap i fadderveka koster det 200 kr! 

For å bli medlem kan du fylle ut dette skjemaet, så tar vi kontakt med betalingsinformasjon og mer informasjon om utstyr og prosedyrer.

Her er Naturas turprogram for Fadderveka og resten av høsten:

Turprogram

August:

 • 12. Dagstur til Rotsethornet – i forbindelse med fadderveka
  Oppmøte Aasenbygget klokka 16.00
 • 21. Grilling, slakkline og kos på Årneset – i forbindelse med fadderveka
  Ta med deg grillmat og badetøy og møt opp på Årneset 16.00
 • 22. Klatring på Øvstefeltet – i forbindelse med fadderveka
  Oppmøte Aasenbygget klokka 14.00

September:

 • 04.-06. Fottur til Molladalen – med bestigning av Bladet. En fantastisk opplevelse!
 • 21. Årsmøte
 • 26.-27. Via ferrata i Loen og klatring på Beachen
  Tur på jernstige-ruta fra Loen til Hoven 1010 moh. og tur til Beachen, klarefelt.

Oktober:

 • 9.-11. Surfetur til Stadt – Hoddevika
 • 17.-18. Hyttetur til Patchellhytta 
 • 31.-1. Tur til Runde fyr med buldring

November:

 • 13.-14. Båltur med kos til Aldalen
 • 28.-29. Julebord – hyggelig avslutning på semesteret

Følg oss

Endringer i programmet kan skje, men da vil medlemmene bli informert på e-post. Bli med i Facebook-gruppa vår for oppdatert info om tidspunkt på tur, påmelding og oppmøtested. Lik oss også på Facebook og Instagram for å se bilder fra tidligere turer og få med deg viktig informasjon i Fadderveka.

Engasjere deg litt ekstra?

Studentorganisasjonene i Volda er kjent for frivillig arbeid, og Natura er intet unntak. Styret består av studenter, og medlemmene kan enkelt være med å påvirke turprogram og andre sosiale arrangementer. Fra høsten av trenger vi en ny informasjonsansvarlig og økonomiansvarlig, så hvis du har lyst til å engasjere deg i Natura er det en flott mulighet.

Informasjonsansvarlig

Som informasjonsansvarlig har du kontakt med medlemmene, samt ansvar for all PR og markedsføring for Natura. Jobben inkluderer å svare på epost, sende ut invitasjoner til turer og ordne med påmelding. Du har også ansvaret for Facebook-siden og oppdatering av bloggen og nettsiden. Det er en spennende jobb hvor du kan få prøvd deg på alt fra plakatdesign til markedsføring og tekstskriving. Jobben passer fint for studenter fra MID, PR og journalistikk, eller for deg med generell interesse for dette området. Det beste med å være informasjonsansvarlig (utenom god erfaring) er at siden du sender ut invitasjon til turene kan du melde deg på først!

Arbeidsoppgavene til informasjonsansvarlig er:

 • Svare på epost
 • Lage påmeldingsskjema
 • Sende ut turinvitasjon (som du får av turleder)
 • Vedlikeholde nettsiden og oppdatere bloggen (enkel WordPress)
 • Drive Facebook-siden
 • Design av plakater og eventuelt annet promoteringsmateriell

Økonomiansvarlig

Som økonomiansvarlig har du hovedansvaret for Naturas økonomi. Du jobber sammen med utstyrsansvarlige og resten av styret for å kjøpe inn nytt utstyr og holde styr på økonomien.

Arbeidsoppgavene til økonomiansvarlig er:

 • Sette opp budsjett og føre regnskap
 • Betale regninger
 • Skrive søknader om støtte (til STiV og Studentsamskipnaden)
 • Holde kontroll på hvem som har betalt medlemsavgift

Vervet som økonomiansvarleg er veldig greit. Det er ikke så mye arbeid, siden det meste av arbeidet skjer i begynnelsen av semesteret med innmeldinger.

Som økonomi- og informasjonsansvarlige er man en del av Natura-styret, og som styremedlem får man sjansen til å være med å påvirke innkjøp av nytt utstyr, oppsett av turprogram og daglig drift av Natura. Det er ikke nødvendig å være ekspert på friluftsliv for å gjøre en god jobb i disse vervene.

Vi håper du kan tenke deg et av disse spennende vervene! Send oss gjerne en epost på naturavolda@gmail.com hvis du tenker å melde deg. Der kan vi også svare på spørsmål hvis det er noe du lurer på i forbindelse med vervene.

Vi gleder oss til en herlig høst på tur med dere!

Leave a Reply