Surfetur til Stadt

Surfetur til Stadt

Selv om været var i tristeste laget på fredagen dro vi ut til Hoddevika med godt humør. Der møtte vi store bølger og mye vind, noe som var litt avskrekkende for alle nybegynnerne. Etter alle teltene var satt opp ble det matlaging og kos i lavvoen til sent på kveld. De som sov i lavvoen måtte ut på en liten redningsaksjon på morgenkvisten, mens alle andre fikk en god natts søvn.

Lørdag morgen våknet vi til finvær og bølger som var bedre egnet for nybegynnere. Etter litt surr med utstyrsleie fikk vi til slutt våtdrakt og surfebrett til alle. Turleder Sigbjørn ga oss et kort kurs i surfing før vi satte igang på egenhånd. Det ble selvfølgelig mye kaving og lite ordentlig surfing, men vi hadde det gøy for det. På slutten av dagen var det flere som begynte å komme seg opp på brettet i ny og ne.

På kvelden ble det bålkos i steinrøysa til langt på natt. Trøtte og slitne etter en lang dag med surfing var det godt å slappe av med god mat og drikke. De mest ivrige surfet søndag òg, mens andre tok turen hjemover nokså tidlig. Det var en god gjeng på rundt 20 stykk som var med denne gangen, og vi koste oss veldig.

Takk for turen!

Leave a Reply